English | Svenska
 Online Just Nu
 Total - 0
 Chattar - 0
 0 medlemmar från:

 Antal Registerade
 Total - 983
 Vip Medlemmar - 208
 Nya denna veckan - 0
 540 medlemmar från:

Några av våra vanligaste frågor och svar


Varför får jag inget bekräftelse mail?
Svar:
 
Det kan bero på att du fyllt i en felaktig eller icke fungerande e-postadress. Eller om du har e-postadress från tex. hotmail, spray, yahoo eller liknande kan det bero på att deras spamfilter bedömt bekräftelse mailet som skräp och sorterat det till din skräpbrevlåda.


Är medlemskapet Gratis ?
Svar:
 
Ja ett standardmedlemskap på Lovenet är helt kostnadsfritt, eventuellt så kommer vi att ha silver/guldmedlemskap längre framöver för att kunna använda vissa extra funktioner.Men alla medlemmar kommer att informeras om detta i god tid.Men det ligger långt in i framtiden.


Vad händer om jag glömmer mitt lösenord ?
Svar:
 
Då går du till inloggnings sidan och klickar på glömt lösenordet, sedan är det bara att fylla i den e-post adress du använde när du registrerade dig, så sänder vi lösenordet till dig.


Hur många bilder kan jag ladda upp?
Svar:
 
Du kan ladda upp totalt 5 bilder varav en är en tumnagel (liten bild) som används vid sökning. Du får använda .jpg .gif .png till dina bilder. Och de skall föreställa personen i profilen.


Varför kan jag inte logga in ?
Svar:
 
1)Kontrollera att du anger rätt ID eller E-post adress samt lösenord du kan återfå ditt lösenord genom att klicka på glömt lösenordet vid inloggningsrutan
2) Kontrollera att inte Caps Lock är på (stora/små bokstäver)
3) För att kunna logga in på Lovenet måste du acceptera cookies samt att din PC klara Java Script (om du tex. blockerar cookies går det inte att logga in)
4) Om du har möjlighet kan du prova om det går att logga in från en annan dator


Hur fungerar chatta privat?
Svar:
 
Gå till den aktuella medlemmens sida, klicka sedan på chatta privat i menyn, då visas den
medlemmens användarnamn vid chattfönstret, klicka på namnet för att aktivera ett samtal
Nu är det bara att börja skriva ditt meddelande i textrutan, tryck sedan på skicka. Endast medlemmar kan chatta privat.


Hur fungerar lösenordsskydd av bilder?
Svar:
 
Om du vill välja vem som ska kunna se dina bilder, kan du enkelt lösenordsskydda dem och sedan ge ut lösenordet till de du vill. Börja med att fylla i ett lösenord längst ned på sidan "min profil" vid rutan privatbilds lösenord klicka sedan på spara ändringar. Gå sedan till bildsidan och ladda upp dina bilder för att lösenordsskydda dem klickar du i rutan privat bild vid varje foto. Observera att endast bild 1-4 går att lösenordsskydda. De som blir beviljade ett lösenord finner detta längst ned på kommunikationssidan.


Jag vill inte vara medlem längre! Hur gör man för att avsluta sitt medlemskap?
Svar:
 
Du kan klicka här för att avsluta ditt medlemskap (Går inte att ångra och du måste vara utloggad), du skickar nu ett mail till lovenet.se@hotmail.com och anger ditt ID nr. (profilnamn) Observera att detta är en defenitiv avregistrering dvs ej att jämföra med den temporära(tillfälliga) Avaktivering som du själv manövrerar från din profilsida (som är mycket bra att använda när man reser bort och inte kan svara på e-post).OBS! Om en profil inte används på ett år så avregistreras den automatiskt.

Om Oss | Info | Regler | Service | FAQ | Artiklar | Feedback | Länkar | Bjud in en vän | Affiliates | Kontakta oss
- Copyright © 2006-2023 - lovenet.se - All rights reserved -