English | Svenska
 Online Just Nu
 Total - 0
 Chattar - 0
 0 medlemmar från:

 Antal Registerade
 Total - 983
 Vip Medlemmar - 208
 Nya denna veckan - 0
 540 medlemmar från:

1 Allmänt

1.1 Inledning: Lovenet är en seriös plats där man kan träffas på nätet. Och det är Vi som tillsammans med Er medlemmar som skall skapa en god stämmning och fin samlingsplats att vistas i....

1.2 Funktioner: Vi har olika funktioner som ska underlätta kommunikationen för Er medlemmar, funktionerna är tex  chat, instant messenger(chatta privat), avancerade sökfunktioner, matchmaking, rösta på bilder eller profiler, skicka virtuella kyssar, skicka meddelanden, ladda upp bilder eller video m.m. Vår målsättning är givetvis att dessa funktioner och tjänster alltid ska vara tillgängliga, dock är det ingenting vi kan garantera.

1.3 Vett och etikett: Som medlem på Lovenet har man ett ansvar att alltid uppföra sig korrekt gentemot andra medlemmar. Vi förbehåller oss den fulla rätten att utesluta medlemmar som inte sköter sig, sådan bedömning sker av Lovenets administrations personal.

2 Kvalifikationer

2.1 Åldersgräns: Genom att acceptera dessa medlemsvillkor garanterar du att din ålder är 18 år eller äldre, vi tillåter inte medlemmar under 18 år.

2.2 Behörighet: Lovenet förbehåller sig rätten att neka medlemskap och/eller stänga av medlem, vid brott mot dessa medlemsvillkor eller annan grund som Lovenets administrations personal gör enligt sin bedömning.

3 Grundläggande

3.1 Uppdateringar: Lovenet förbehåller sig rätten att radera gamla meddelanden, användarprofiler m.m Dessutom förbehåller vi oss rätten att uppdatera dessa medlemsvillkor när vi finner det nödvändigt, så titta in på denna sida då och då.

3.2 Medlemskap: Medlemskapet är personligt och får inte "lånas ut" till andra personer. Du har rätt att när som helst avsluta ditt medlemskap på Lovenet.

3.3 Ansvar: Lovenet tar inget ansvar för medlemmars handlingar, information, meddelanden, uppgifter, bilder, video eller annat. Kommer du i konflikt med annan medlem avsäger du dig rätten att ställa anspråk, stämma eller yrka skade ersättning från Lovenet eller dess personal.

3.4 Integritet: Vi på Lovenet är måna om din integritet för mer information om detta titta på vår kompletta Integritets policy som är en del i dessa medlemsvillkor.

3.5 Kommunikation: Kommunikationen mellan medlemmar får inte vara kränkande, anstötliga eller innehålla pornografi eller annat olämpligt för någon part. Det är ej heller tillåtet med spam. Var vänlig och kontakta oss och rapportera den medlemmen i så fall, så att Lovenets administrations personal kan vidta lämpliga åtgärder.

4 Betalning

4.1 Kostnader: Ett standardmedlemskap på Lovenet är HELT GRATIS. Eventuellt så kommer det i framtiden finnas Silver / Guldmedlemskap för att få tillgång till extra funktioner. Men idagsläget så ligger det långt i framtiden.

5.1 Reklam: Du får inte använda Lovenet för att göra reklam åt andra sajter eller tjänster som liknar vår sajt, för annonsering var vänlig kontakt Lovenets support. Du får inte ha några msn adresser eller webbadresser i dina meddelanden eller i din profilbeskrivning. Var vänlig och respektera detta.

5.2 E-post: Du får inte uppge en falsk e-post adress eller en adress som tillhör någon annan. Medlemskapet kan inte bekräftas av dig om du har uppgett en felaktig e-post adress utan blir vilande i så fall. Kontakta Lovenets support om det inte fungerar med er bekräftelsekod. 

5.3 Uppgifter: Du ansvara själv för att riktiga uppgifter lämnas, genom att godkänna dessa medlemsvillkor garanterar du också att du lämnat sanningsenliga uppgifter. Du får heller inte ange någon identifierbar information direkt i din profil tex. telefon nr, ditt riktiga namn, adress eller liknande. Sådana uppgifter får endast anges på anvisad plats och används då enbart av Lovenets administrations personal.Om du trots allt vill lämna sådan information till annan medlem går det bra via e-post eller privata meddelanden.

5.4 Upphovsrätt: Medlemmen garanterar att han/hon har fotografen/filmaren och/eller upphovsmans/ägares tillstånd att ladda upp bilder, filmer eller annat upphovsrätts skyddat material.

6 Övrigt

6.1 Trivsel: Vi gör vårt bästa för att du ska trivas här på Lovenet, dock kan vi inte garantera att allting alltid fungerar perfekt, tveka inte med att kontakta oss om du undrar över något eller om du inte är nöjd. Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska trivas.

6.2 Risker: Du skall vara medveten om att det kan finnas risker i att ha samröre med andra Internetanvändare, då det kan finnas personer med kriminella eller oseriösa avsikter. Upplever du att du misstänker något sådant på Lovenet så tveka inte att ta kontakt med så att vi kan kontrollera detta, enbart för er medlemmars säkerhets skull.

Om Oss | Info | Regler | Service | FAQ | Artiklar | Feedback | Länkar | Bjud in en vän | Affiliates | Kontakta oss
- Copyright © 2006-2023 - lovenet.se - All rights reserved -